Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola, cortada em metades
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 150 g tomate, fresco ou enlatado
-
1
cubo de caldo de legumes (para 0,5 l)
of 1 c. chá cheia de caldo de legumes caseiro - ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta do reino preta em pó
- 50 - 100 g vinho branco
- 350 g abobrinha, cortada em cubos
- 200 g cenoura, cortada em rodelas
- 200 g cogumelos, laminados
- 400 g tofu firme, cortado em cubos
- 1 ½ c. chá de manjericão seco
- 1 c. chá de orégano seco
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 756 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50min
Tofu com caril katsu vegan
1h
Caril Massaman de beringela vegan
50min
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40min
Dal agridoce
3 Std. 30 Min
Tofu e couve-flor com sésamo
45min
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35min
Burritos vegan
55min
Purê de batata doce e leite de coco
50min
Tofu mexido
25min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30min
Feijoada vegetariana
1hod. 20min