Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 120 g de beurre demi-sel, dont 70 g en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 2 homards
- 3 jaunes d'œufs
- 70 g de cidre brut
- 10 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée poivre blanc, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1831.4 kJ / 437.7 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 37.9 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 444.8 mg
Alternatieve recepten
Œufs mimosa, salade de fenouil à la pomme
45 min
Homard rôti et sauce au cidre
45 min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1 godz.
Beurre bordelais
30 min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1 godz. 25 min
Coques aux herbes, chantilly Passion
30 min
Poulet à la jamaïcaine
1 Std. 40 Min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1 godz. 45 min
Cocktail Te Fiti Ananas d’or
10min
Ribs de porc sauce aigre-douce
40 min
Verrines de soupe, crème fouettée au zeste d’orange, crumble de pain grillé à l’ail
25min