Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 120 g de beurre demi-sel, dont 70 g en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 2 homards
- 3 jaunes d'œufs
- 70 g de cidre brut
- 10 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée poivre blanc, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1831.4 kJ / 437.7 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 37.9 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 444.8 mg
Alternatieve recepten
Lasagne de blanquette
2 Std. 40 Min
Crevettes à la vanille
25min
Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)
2 godz. 15 min
Bâtonnets poitrine de porc et oignon
1 Std. 20 Min
Nems de canard au foie gras et compote de pommes
45 min
Saumon entier rôti et sauce épicée au miso et gochujang
7hod. 30min
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10min
Salade de gambas marinées aux agrumes, carpaccio de mangue
30 min
Risotto aux moules et algues, brochettes de saint-jacques et chorizo
35min
Gambas au romarin
40 min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 min
Crème brûlée à la badiane
4h 15min