
Apparaten en accessoires
Rode kool cups met kip
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
kippenborst filet, zonder vel in reepjes gesneden (5 cm x 1 cm)350 g
-
limoensap versgeperst20 g
-
olijfolie30 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
cayennepeper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
zout1 tl
-
rode kool de bladeren in stukken gesneden en 4 hele bladeren om in op te dienen200 g
-
rode ui plus extra, in dunne plakjes gesneden, voor de garnering40 g
-
teentje knoflook1
-
koriander alleen blaadjes, plus extra om te garneren5 takjes
-
quinoa150 g
-
water500 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
rode peper, vers (optioneel) ontpit, fijngehakt, voor de garnering
-
limoen in vieren gesneden, voor de garnering1
Voeding per 1 portie
Calorieën
268 kcal /
1123 kJ
Eiwitten
18 g
Vetten
10 g
Koolhydraten
24 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1 g
Natrium
335 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux