
Apparaten en accessoires
Rode kool cups met kip
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
kippenborst filet, zonder vel in reepjes gesneden (5 cm x 1 cm)350 g
-
limoensap versgeperst20 g
-
olijfolie30 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
cayennepeper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
zout1 tl
-
rode kool de bladeren in stukken gesneden en 4 hele bladeren om in op te dienen200 g
-
rode ui plus extra, in dunne plakjes gesneden, voor de garnering40 g
-
teentje knoflook1
-
koriander alleen blaadjes, plus extra om te garneren5 takjes
-
quinoa150 g
-
water500 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
rode peper, vers (optioneel) ontpit, fijngehakt, voor de garnering
-
limoen in vieren gesneden, voor de garnering1
Voeding per 1 portie
Calorieën
268 kcal /
1123 kJ
Eiwitten
18 g
Vetten
10 g
Koolhydraten
24 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1 g
Natrium
335 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Brak ocen
Vegetarische bruine rijst
40 min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Brak ocen
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 godz. 5 min
Amarant cacao balletjes
Brak ocen
Vislasagne met courgette
1 godz.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min
Zalmtartaar
10 min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min