Apparaten en accessoires
Rode kool cups met kip
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
kippenborst filet, zonder vel in reepjes gesneden (5 cm x 1 cm)350 g
-
limoensap versgeperst20 g
-
olijfolie30 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
cayennepeper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
zout1 tl
-
rode kool de bladeren in stukken gesneden en 4 hele bladeren om in op te dienen200 g
-
rode ui plus extra, in dunne plakjes gesneden, voor de garnering40 g
-
teentje knoflook1
-
koriander alleen blaadjes, plus extra om te garneren5 takjes
-
quinoa150 g
-
water500 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
rode peper, vers (optioneel) ontpit, fijngehakt, voor de garnering
-
limoen in vieren gesneden, voor de garnering1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
335 mg
Eiwitten
18 g
Calorieën
1123 kJ /
268 kcal
Vetten
10 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Falafel met rode bieten hummus
20min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Geroerbakte groenten
10min
Thaise burgers
35min
Glutenvrij Focacciabrood
1u.
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen