Apparaten en accessoires
Rode kool cups met kip
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
kippenborst filet, zonder vel in reepjes gesneden (5 cm x 1 cm)350 g
-
limoensap versgeperst20 g
-
olijfolie30 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
cayennepeper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
zout1 tl
-
rode kool de bladeren in stukken gesneden en 4 hele bladeren om in op te dienen200 g
-
rode ui plus extra, in dunne plakjes gesneden, voor de garnering40 g
-
teentje knoflook1
-
koriander alleen blaadjes, plus extra om te garneren5 takjes
-
quinoa150 g
-
water500 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
rode peper, vers (optioneel) ontpit, fijngehakt, voor de garnering
-
limoen in vieren gesneden, voor de garnering1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
335 mg
Eiwitten
18 g
Calorieën
1123 kJ /
268 kcal
Vetten
10 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sate Ayam
1u. 30min
Pindakaas Crackers
35min
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Thaise burgers
35min
Azteca taart
1u.
Indiase groentencurry
50min