Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cucumber, ends removed
- 250 g carrots, ends removed
- 120 g red onions, halved vertically
- 400 g Chinese cabbage, thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder
- 4 spring onions, dark green part and ends removed
- 350 g rice vermicelli
- boiling water, for soaking
- 2 garlic cloves
- 9 sprigs fresh coriander, leaves only
- ¼ - ½ fresh red chilli, to taste
- 5 tsp fish sauce
- 80 g water
- 100 g rice vinegar
- 2 Tbsp sugar
- 100 g fresh beansprouts
- 2 sprigs mint, fresh, leaves only
- 2 Tbsp roasted peanuts, salted, roughly chopped, for garnishing
- 1 lime, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1984.6 kJ / 474.3 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 99.1 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 869.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM6)
40min
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Orange and Poppy Seed Yoghurt Dressing
5min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM6)
1h 30min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 min
Asian Chopped Salad
20 min