Apparaten en accessoires
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
12 stuks
Ingrediënten
Cashew kaas
-
rauwe cashewnoten150 g
-
amandelmelk ongezoet90 g
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
suiker70 g
-
natuurlijk vanille-extract½ tl
Muffins
-
gouden lijnzaad2 el
-
warm water2 el
-
citroenschil10 g
-
suiker110 g
-
veganistische margarine90 g
-
amandelmelk ongezoet100 g
-
bloem230 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
bakpoeder1 tl
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
-
blauwe bessen en iets meer als afwerking150 g
-
poedersuiker als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
205.6 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1159 kJ /
277 kcal
Vetten
12.6 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
37.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan kaas
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45min
Vegan red velvet cupcakes
4u.
Lactosevrije warme chocolademelk
Geen beoordelingen
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Geen beoordelingen
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Zweedse worteltaart
2u.
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1u.
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Koekjes met chocopasta
1u. 40min
Worteltaart
2u.
Ezogelin Soep
1u. 5min