Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g verse peterselie
- 500 g aardappelen, geschild, in kleine stukken
- 1000 g water
- 1 ½ tl grof zout
- 50 g boter
- 220 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- ½ tl fijn zout
- 3 eieren, losgeklopt (om te paneren)
- amaranth, gezwollen
- bakolie
- Voeding
- per 2 stuks
- Calorieën
- 1163 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Geen beoordelingen
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Champagne en bessen trifle
3h 40 min