Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g verse peterselie
- 500 g aardappelen, geschild, in kleine stukken
- 1000 g water
- 1 ½ tl grof zout
- 50 g boter
- 220 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- ½ tl fijn zout
- 3 eieren, losgeklopt (om te paneren)
- amaranth, gezwollen
- bakolie
- Voeding
- per 2 stuks
- Calorieën
- 1163 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dille en feta flatbread
1h 20min
Buikmannetjes
1h 30min
Smoothie
5 min
Vegetarisch medaillon
Geen beoordelingen
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Geen beoordelingen
Victoria Sponge cake
Geen beoordelingen
Alpenmacaroni
45 Min
Hot dogs
35min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1hod. 5min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min