Dip de queijo vegan

Dip de queijo vegan

4.2 5 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
8 doses

Ingrediënten

  • caju
    60 g
  • água mais q.b. p/ hidratar
    500 g
  • batata cortada em pedaços (2 cm aprox.)
    400 g
  • cenoura cortada em pedaços (2 cm aprox.)
    80 g
  • cebola cortada em pedaços
    50 g
  • vinagre balsâmico branco
    2 c. sopa de
  • bebida de soja
    50 g
  • malagueta jalapeño em lata cortada em pedaços
    30 g
  • sumo de limão
    1 c. sopa de
  • alho em pó
    ½ - ¾ c. chá de
  • cebola em pó
    ½ - ¾ c. chá de
  • levedura de cerveja em flocos
    40 g
  • pimenta-de-caiena em pó
    3 pitadas de
  • sal
    1 ¼ - 1 ½ c. chá de
  • salsa picada
    ¼ ramo de
  • Nachos q.b. p/ servir
  • Mistura de legumes cortados em palitos, q.b. p/ servir

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 484 mg
Eiwitten 3.1 g
Calorieën 422.2 kJ / 100.9 kcal
Vetten 3.7 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 14.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...