Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g água
- 1 ½ c. chá de sal marinho
- 1 c. chá de óleo de girassol
- 200 g mistura de cereais (bulgur, arroz vermelho ou milho painço)
- 1 folha de louro
- 150 g pepino cortado em pedaços
- 100 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços (2-3 cm)
- 75 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 20 g sumo de limão
- 60 g azeite extra virgem
- 10 g coentros, só as folhas
- 1 pitada de pimenta preta
- 150 g beterraba cozida cortada em cubos (1 cm)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1027.1 kJ / 245.5 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 501 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne com legumes no forno
1h 5min
Risoto de soja
35p
Lentilhas estufadas com cebola e tomate
3h 25min
Salada de quinoa em folhas de alface
30p
Assado de cenoura com amendoim
55 min
Salada de três leguminosas
35p
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
1h 30min
Salada fresca de arroz integral
1h
Salada de quinoa com tofu
55 min
One pot de lentilhas e espinafres
1h
Feijoada vegetariana
1h 20 min
Hambúrgueres de lentilhas em pão de beterraba com maionese vegan
4h 20min