Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 15 g salsa
- 1 pitada de pimenta
- 100 g noz
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g flocos de aveia
- 125 g manteiga bem fria, cortada em pedaços pequenos
Recheio
- 100 g queijo parmesão
- 3 tiras de casca de limão, só a parte amarela
- Noz-moscada q.b.
- 500 g queijo ricota
- 50 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 1000 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 800 g feijoca cozida escorrida
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1391 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka de lentilhas
2 godz. 20 min
Cuscuz de couve-flor com tofu
8h
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 min
Almôndegas de beringela
1 godz.
Caril de legumes com bulgur
55 min
Lasanha de abóbora e couve
1 godz. 25 min
Lasanha fresca de beterraba com recheio de espinafres e ricota
1 godz. 15 min
Cogumelos recheados com quinoa
1 godz.
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1 godz.
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1 Std. 20 Min
Salada de quinoa e grão com molho de mostarda
30 min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1 godz.