Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g azeite
- 300 g chalota cortada em quartos
- 800 g abóbora-manteiga cortada em pedaços grandes
- 2 folhas de salva fresca cortadas em metades
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
50
g noz pecan
of 50 g noz - 200 g queijo azul cortado em pedaços
- 15 g vinagre balsâmico
- 500 g massa folhada retangular
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1850 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoada vegetariana
1 godz. 20 min
Almôndegas de beringela
1 Std.
Caril tailandês
45min
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1 godz. 20 min
Crumble de legumes com ervas aromáticas
1 Std. 5 Min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 Min
Torta de batata limpa-frigoríficos
1 godz. 40 min
Moussaka de lentilhas
2 godz. 20 min
Pudim de feijão com creme de abacate
1 Std.
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1 Std.
Empadão de legumes
1 Std.
Empadão de batata-doce e lentilhas
2 Std. 30 Min