Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g azeite
- 300 g chalota cortada em quartos
- 800 g abóbora-manteiga cortada em pedaços grandes
- 2 folhas de salva fresca cortadas em metades
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
50
g noz pecan
of 50 g noz - 200 g queijo azul cortado em pedaços
- 15 g vinagre balsâmico
- 500 g massa folhada retangular
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1850 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de espinafres com alho-francês
1 godz. 10 min
Lasanha vegetariana
1 godz. 15 min
Folhado de ervilhas e batata-doce
50 min
Croquetes de curgete com molho picante
55min
Quiche de batata e espinafres
1 godz.
Penne com beringela no forno
50 min
Canelones de beringela
1u. 5min
Moussaka vegetariana
1 godz. 10 min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1 godz.
Empadão de lentilhas e beringela
1 godz. 25 min
Quiche de tomate, queijo e manjericão
1 godz.