Compatibele versies
Beringela em molho de coco e amendoim com arroz basmati
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g arroz basmati
- 180 g amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 1 malagueta s/ sementes, picada
- ½ c. chá de curcuma
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- ½ c. chá de coentros em pó
- 400 g beringela cortada em cubos (3 cm aprox.)
- 400 g leite de coco
- 1450 g água
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 2 cubos de caldo de legumes esfarelado - 40 g molho de soja
- 1 c. sopa de açúcar amarelo
- ½ c. chá de gengibre em pó
- 2 - 3 pitadas de cravinho em pó
- 2 - 3 pitadas de canela em pó
- 1 ½ c. chá de sal
- Coentros, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2506.2 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 34.7 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 609.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de noodles, manga e papaia
Pas d’évaluation
Rostis de legumes no forno - TM6
Pas d’évaluation
Bolinhos de legumes indonésios (vegan) -TM6
Pas d’évaluation
Brunch italiano
1h 30min
Gnocchi de couve-flor com molho de kiwi
45 min
Ravioli abertos com abóbora e cogumelos
1 godz. 15 min
Salada de quinoa com bimis e molho tahini
25 min
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
25 min
Crumble de legumes com ervas aromáticas
1h 5min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45 min
Risoto de legumes assados
45 min
Húmus de beterraba
5 min