Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
TM6 TM5 TM31

Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos

4.4 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

P/ ralar

  • 90 g queijo parmesão

Gnocchi

  • Manteiga q.b. p/ untar
  • 180 g sêmola de trigo
  • 720 g leite
  • 1 c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta
  • 1 pitada de noz-moscada
  • 100 g queijo mascarpone

Molho

  • 50 g chalota
  • 30 g azeite
  • 100 g espargos verdes cortados em pedaços
  • 200 g ervilhas
  • 200 g natas
  • ½ c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta
  • 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)

Voeding
per 1 dose
Calorieën
2026.9 kJ / 484.5 kcal
Eiwitten
16.4 g
Koolhydraten
37.2 g
Vetten
31.5 g
Verzadigd vet
16.5 g
Vezels
6.1 g
Natrium
916.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten