Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 90 g queijo parmesão
Gnocchi
- Manteiga q.b. p/ untar
- 180 g sêmola de trigo
- 720 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 100 g queijo mascarpone
Molho
- 50 g chalota
- 30 g azeite
- 100 g espargos verdes cortados em pedaços
- 200 g ervilhas
- 200 g natas
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2026.9 kJ / 484.5 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 31.5 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 916.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min
Soufflé de alho-francês
1ωρ. 30 λεπτ.
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55 min
Guisado de gnocchi, feijão-branco e salva
1ωρ. 30 λεπτ.
Risoto de espinafres e queijo azul
25 λεπτ.
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1 Std. 25 Min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 λεπτ.
Risoto de couve e favas
35min
Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz
35min
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35min
Risoto de beterraba
30 λεπτ.