Spek en fontina gerolde pizza

Spek en fontina gerolde pizza

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
8 porties

Ingrediënten

Deeg
  • reuzel
    120 g
  • water
    250 g
  • verse gist verkruimeld
    15 g
  • suiker
    ½ tl
    ½ tl moutpoeder
  • patisseriebloem
    500 g
  • zout
    1 tl
Garnituur
  • patisseriebloem om te bewerken
  • gedroogde ham type spek, in blokjes
    100 g
  • gekookte ham in blokjes
    100 g
  • Fontina kaas in blokjes (1 cm)
    200 g
  • salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)
    100 g
  • extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten
    2 el

Voeding per 1 portie

Calorieën 428 kcal / 1791 kJ
Eiwitten 23 g
Vetten 17 g
Koolhydraten 49 g
Vezels 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...