Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 120 g reuzel
- 250 g water
- 15 g verse gist, verkruimeld
-
½
tl suiker
of ½ tl moutpoeder - 500 g patisseriebloem
- 1 tl zout
Garnituur
- patisseriebloem, om te bewerken
- 100 g gedroogde ham, type spek, in blokjes
- 100 g gekookte ham, in blokjes
- 200 g Fontina kaas, in blokjes (1 cm)
- 100 g salami, type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)
- 2 el extra vergine olijfolie, en iets meer om in te vetten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50min
Naan (Hindoe brood)
2h
Sacher taart
3 Std.
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Vanillesiroop
30min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Chocolade salami
3h 10 min.