Apparaten en accessoires
Spek en fontina gerolde pizza
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1791 kJ /
428 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savarin
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Preiquiche
1u. 45min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Champagne gelei
Geen beoordelingen
Bibimbap burrito
45min
Gevulde groenten
1u. 20min
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Geen beoordelingen
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Groentensoep
35min