![Spek en fontina gerolde pizza Spek en fontina gerolde pizza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F817D7B2-B47B-4B33-930D-D5D0A09A5C2F/Derivates/1adade4d-9562-42e2-a2ba-ffa468b3a412.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 120 g reuzel
- 250 g water
- 15 g verse gist, verkruimeld
-
½
tl suiker
of ½ tl moutpoeder - 500 g patisseriebloem
- 1 tl zout
Garnituur
- patisseriebloem, om te bewerken
- 100 g gedroogde ham, type spek, in blokjes
- 100 g gekookte ham, in blokjes
- 200 g Fontina kaas, in blokjes (1 cm)
- 100 g salami, type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)
- 2 el extra vergine olijfolie, en iets meer om in te vetten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Koninginnenhapje
55 min
Vegan pudding
15min
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 min
Roggebroodjes
Geen beoordelingen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 min