
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 120 g reuzel
- 250 g water
- 15 g verse gist, verkruimeld
-
½
tl suiker
of ½ tl moutpoeder - 500 g patisseriebloem
- 1 tl zout
Garnituur
- patisseriebloem, om te bewerken
- 100 g gedroogde ham, type spek, in blokjes
- 100 g gekookte ham, in blokjes
- 200 g Fontina kaas, in blokjes (1 cm)
- 100 g salami, type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)
- 2 el extra vergine olijfolie, en iets meer om in te vetten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaneelrolletjes met glazuur
2u. 30min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Curry-wortelbrood
1u. 5min
Snel brood
Geen beoordelingen
1u. 15min
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
15min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
1u.
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
1u. 30min
Mexicaanse limoensoep
Geen beoordelingen
40min
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
40min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
4u. 10min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Geen beoordelingen
14u.