
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 120 g reuzel
- 250 g water
- 15 g verse gist verkruimeld
-
½
tl suiker
of ½ tl moutpoeder - 500 g patisseriebloem
- 1 tl zout
Garnituur
- patisseriebloem om te bewerken
- 100 g gedroogde ham type spek, in blokjes
- 100 g gekookte ham in blokjes
- 200 g Fontina kaas in blokjes (1 cm)
- 100 g salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)
- 2 el extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 428 kcal / 1791 kJ
- Eiwitten
- 23 g
- Vetten
- 17 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vezels
- 2 g