Apparaten en accessoires
Spek en fontina gerolde pizza
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1791 kJ /
428 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savarin
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentepannenkoekjes
20 min
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
Cashew cheddarkaas
Brak ocen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Brak ocen
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 godz. 50 min
Spaghetti carbonara
30 min
Vier kazen flatbread om te delen
40 min
Goulash van soja met knoedels
1 godz. 25 min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 godz. 35 min
Gehaktballetjes met Groenten
20 min
Aardappel pannenkoeken
45 min
Gyoza met kip en knoflook
45 min