Apparaten en accessoires
Spek en fontina gerolde pizza
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1791 kJ /
428 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savarin
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Groente-Omeletten
30min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
Gnocchi Tricolore
35min
Harde pistachekoekjes
45min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1u. 40min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min