Spek en fontina gerolde pizza
TM6 TM5

Spek en fontina gerolde pizza

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Deeg

  • 120 g reuzel
  • 250 g water
  • 15 g verse gist, verkruimeld
  • ½ tl suiker
    of ½ tl moutpoeder
  • 500 g patisseriebloem
  • 1 tl zout

Garnituur

  • patisseriebloem, om te bewerken
  • 100 g gedroogde ham, type spek, in blokjes
  • 100 g gekookte ham, in blokjes
  • 200 g Fontina kaas, in blokjes (1 cm)
  • 100 g salami, type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)
  • 2 el extra vergine olijfolie, en iets meer om in te vetten

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1791 kJ / 428 kcal
Eiwitten
23 g
Koolhydraten
49 g
Vetten
17 g
Vezels
2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 84 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen