Apparaten en accessoires
Pizza-Burrata
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
4 stuk
Ingrediënten
-
water1470 g
-
verse gist5 g
-
360 gram witte speltbloem, en nog wat te bewerkenItaliaanse bloem Type 00 en nog wat te bewerken360 gram
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie en een beetje meer voor het invetten60 gram
-
citroensap10 g
-
pecorino in stukken25 g
-
Parmezaanse kaas 25 g fijngehakt en 25 g in plakjes, voor garnering50 gram
-
basilicum, vers geplukt en in fijne reepjes gesneden35 gram
-
teentje knoflook1
-
pijnboompitten geroosterd10 g
-
peper, gemalen½ tl
-
150 g gehakte tomaten, uit blik, in stukkentomaat in stukken150 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt, gehalveerd50 g
-
kerstomaten gevierendeeld70 g
-
rucola20 g
-
burrata uitgelekt, in stukjes125 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
1294 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
2820 kJ /
674 kcal
Vetten
30 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
81 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Koken van bulgur
35min
Pesto met basilicum
5min