Pizza romana (di Gabriele Bonci)

Pizza romana (di Gabriele Bonci)

4.0 6 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 24u.
1 pezzo

Ingrediënten

Pre-impasto
  • 2 g di lievito di birra disidratato
  • 175 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero di canna
  • 150 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
  • 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Lievitazione
  • 500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
  • semola rimacinata di grano duro q.b.
  • passata di pomodoro condita (olio, sale e origano)
  • olio extravergine di oliva q.b. per condire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 2359.4 mg
Eiwitten 27.1 g
Calorieën 4110.3 kJ / 982.4 kcal
Vetten 7.2 g
Vezels 7.6 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 198.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...