Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di mozzarella fresca a pezzi
Impasto
- 1470 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto d'orzo
of 1 cucchiaino di zucchero - 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 400 g di farina di forza
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
-
250
g di passata di pomodoro
of 250 g di polpa di pomodoro a pezzettoni - 200 g di salame piccante, a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3190.5 kJ / 762.5 kcal
- Eiwitten
- 35.4 g
- Koolhydraten
- 81.4 g
- Vetten
- 35.1 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1450.6 mg
Alternatieve recepten
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3 Std. 50 Min
Besciamella
15min
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15min
Pane in cassetta semplice
19h
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 Std.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min
Focaccia genovese (TM6)
5h
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza napoletana
9h
Impasto per pizza integrale
2h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h