Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1950 g di acqua (di cui 400 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina di segale integrale + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 8901 kJ / 2126 kcal
- Eiwitten
- 64 g
- Koolhydraten
- 431 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 28.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto base per pane
1hod.
Pane ai cereali
3 Std.
Pane in cassetta semplice
19h
Pane contadino
19h
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Pane integrale
3h 15min
Pane in padella
18 Std.
Pane di patate e noci
21h
Pane al latticello
18 Std.
Lievito madre con farina di segale
96 Std. 20 Min
Pane morbido di farro
19h
Pane veneziano
18小时 30 分钟