Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 710 g di acqua
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 600 g di farina manitoba (13 g di proteine)
- 17 g di sale
- 65 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 500 g di cipolle a listarelle (2-3 cipolle)
- semola di grano duro q.b.
- fiocchi di sale, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1159 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 49.4 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 676 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2u.
Focaccia barese TM6
4u.
Impasto base per pane
1u.
Focaccia
6 godz.
Focaccia cipolle e zucca
2u.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3h 20min
Panini morbidi dolci
1u. 30min
Focaccia patate e rosmarino
1u.
Bougatsa
1u.
Focaccia alla curcuma
3u. 30min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3h 20min