Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 120 g di zucchero
- 250 g di biscotti di avena senza glutine, a pezzi
- 140 g di burro, a pezzi
Crema ai formaggi
- 50 g di latte intero
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- 300 g di robiola
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Salsa alle fragole
-
200
g di fragole a tocchetti o rondelle
of 200 g di fragoline di bosco a tocchetti o rondelle - 80 g di zucchero
- 5 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 436.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanese pancake
30 min
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50min
Torta della nonna al cioccolato
1 godz. 30 min
Mini Pandorini (TM6)
15 Std.
Barrette frozen mango, cocco e mirtilli
6 godz. 10 min
Patate schiacciate al forno
1 godz.
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40 min
Crostata con rose di mele
2 godz.
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3h 30min
Cheesecake al tiramisù
6 godz. 30 min
Cheesecake alle fragole
4h 30min