Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 120 g di zucchero
- 250 g di biscotti di avena senza glutine, a pezzi
- 140 g di burro, a pezzi
Crema ai formaggi
- 50 g di latte intero
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- 300 g di robiola
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Salsa alle fragole
-
200
g di fragole a tocchetti o rondelle
of 200 g di fragoline di bosco a tocchetti o rondelle - 80 g di zucchero
- 5 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 436.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia pomodorini e olive
3h 30 min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3óra
Coppa cookies
3h 30 min
Tortino cioccolato con salsa ai lamponi
45 min
Tortino al cioccolato con cuore fondente
50min
Spaghetti di patatine fritte con salsa all'aglio
45 min
Cream tart al cioccolato
8h
Pasta frolla alle mandorle (senza glutine)
35 min
Pinsa romana alla carbonara
4 godz.
Praline al tiramisù e cioccolato
1h 30 min
Cheesecake alle fragole
4 Std. 30 Min
Frappè alla banana
10 min