Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 60 g di burro a pezzi + q.b.
- 125 g di biscotti secchi, tipo Digestive a pezzi
- 15 g di zucchero
Coulis di frutti di bosco
- 100 g di frutti di bosco misti
- 40 g di zucchero
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Crema al formaggio
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2034.5 kJ / 486.3 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 238.8 mg
Alternatieve recepten
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 Std. 30 Min
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Brownies cioccolato e banane
40 Min
Cupcake mandorle e carote con crema al formaggio
1 Std.
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4 godz. 30 min
Crema pasticcera sottovuoto
1 Std.
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Cotton Japanese cheesecake
2 Std.
Millefoglie di Natale con crema al mascarpone
3 Std. 30 Min
New York cheesecake in vasetto (Bimby Friend)
2sa 40 dk
Cinnamon rolls
4 Std.
Cupcake spaventose
2sa 40 dk