Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 - 120 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
- 500 g di latte intero + q.b.
- 2 uova
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Pasta frolla
- 300 g di farina tipo 00
- 130 g di zucchero
- 150 g di burro morbido, a pezzi
- 1 uovo
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
Terminare la preparazione
- 50 g di pinoli
- 20 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1460.9 kJ / 349.2 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 48.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 38.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate (TM6)
1h
Besciamella
15min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Danubio salato
3 godz.
Besciamella
15min
Muffin della nonna alle mele
45min
Crostata con crema e amaretti al caffè
2h
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h
Crespelle con radicchio e noci
2h
Torta estasi
45min
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1h
Focaccia barese TM6
4h