Focaccia barese

4.8 386 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u.
6 porzioni

Ingrediënten

  • 5 g di malto di orzo
    5 g di zucchero
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 1580 g di acqua
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 200 g di semola rimacinata di grano duro
  • 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 g di sale
  • 30 g di succo di limone
  • 150 g di pomodori ciliegino preferibilmente grandi e maturi
  • 50 g di olive baresane (vedere varianti)
  • fiocchi di sale a piacere
  • 1 pizzico di origano secco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 665.7 mg
Eiwitten 9.7 g
Calorieën 1766.5 kJ / 422.2 kcal
Vetten 15.1 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 65.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...