Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito di birra fresco
of 2 - 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina tipo 0 + q.b.
-
30
g di olio di oliva
of 30 g di burro - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 459.2 kJ / 109.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 2.2 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2 Std.
Focaccia
6 Std.
Pane semplice
4 Std.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Pane tartaruga
20 Std.
Panini morbidi dolci
1 Std. 30 Min
Pane contadino
19h
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Purè di patate (TM6)
1h
Pane in cassetta semplice
19h
Pane alle noci al Varoma
3h 30min