Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
of 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- passata di pomodoro condita (olio, sale e origano)
- olio extravergine di oliva q.b. per condire
- Voeding
- per 2 pezzi
- Calorieën
- 7909 kJ / 1892 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 356 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 5066 mg
Alternatieve recepten
Piccoli calzoni TM6
4h 30min
Pizzette
3u. 40min
Piadina romagnola
15min
Baguette francese (TM6)
5h
Focaccia barese TM6
4h
Pandoro TM6
15 godz. 15 min
Burger buns
4 godz. 40 min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Pinsa romana
5h
Pizza barese ai pomodorini
2u.
Pizza napoletana
9h