Pizza romana (di Gabriele Bonci)

Pizza romana (di Gabriele Bonci)

4.7 729 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 24u.
2 pezzi

Ingrediënten

Pre-impasto
  • 3 g di lievito di birra disidratato
    7 g di lievito di birra fresco
  • 350 g di acqua
  • 10 g di zucchero di canna
  • 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
  • 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
  • 12 g di sale
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Lievitazione
  • 500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
  • semola rimacinata di grano duro q.b.
  • passata di pomodoro condita (olio, sale e origano)
  • olio extravergine di oliva q.b. per condire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 pezzi

Natrium 5066 mg
Eiwitten 65 g
Calorieën 7909 kJ / 1892 kcal
Vetten 33 g
Vezels 25 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 356 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...