Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
of 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- passata di pomodoro condita (olio, sale e origano)
- olio extravergine di oliva q.b. per condire
- Voeding
- per 2 pezzi
- Calorieën
- 7909 kJ / 1892 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 356 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 5066 mg
Alternatieve recepten
Pandoro TM6
15h 15min
Pizza napoletana
9 godz.
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5hod.
Burger buns
4 Std. 40 Min
Focaccia barese TM6
4h
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pinsa romana
5hod.
Pizzette
3 Std. 40 Min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Focaccia a bastone
5hod.
Piadina romagnola
15 Min