Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0 + q.b.
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 200 - 220 g di pomodori pelati a pezzi
- 200 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
- olio extravergine di oliva q.b.
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4273.9 kJ / 1021.5 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 145.3 g
- Vetten
- 36.5 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 208.5 g
Alternatieve recepten
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Piccoli calzoni TM6
4 godz. 30 min
Pizzette
3 Std. 40 Min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Focaccia a bastone
5 Std.
Pinsa romana
5 Std.
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia barese
2h 55min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.