Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 9 g di sale
- 40 g di burro
- 200 g di polpa di pomodoro
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di zucchero
- basilico fresco, le foglie a piacere
- mozzarella per pizza a dadini
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza napoletana
9 Std.
Cornetti brioche
6h 30min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Burger buns
4 Std. 40 Min
Focaccine morbide
3h 30min
Piccoli calzoni TM6
4h 30 min
Ciabattine
3h 30min
Panini con gocce di cioccolato
3h 30min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Piadina romagnola
15min
Focaccine con pomodorini
3h 40min