Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 9 g di sale
- 40 g di burro
- 200 g di polpa di pomodoro
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di zucchero
- basilico fresco, le foglie a piacere
- mozzarella per pizza a dadini
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.
Cornetti brioche
6 godz. 30 min
Piadina romagnola
15min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Panini con gocce di cioccolato
3 godz. 30 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Girelle di pizza al prosciutto
2h 30min
Burger buns
4 godz. 40 min
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Pizza napoletana
9h