Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aroma
- 40 g di cioccolato bianco a pezzi
- 30 g di miele
- 30 g di burro a pezzi
-
1
cucchiaio di Rum
of 1 cucchiaio di Marsala - 2 stecche di vaniglia, i semini estratti
Poolish
- 12 g lievito di birra fresco, sbriciolato
- 60 g di farina manitoba (vedere consigli)
- 60 g di acqua
Primo impasto
- 70 g di acqua
- 180 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
Secondo impasto
- 90 g di farina manitoba + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 25 g di zucchero
- 3 tuorli
- 40 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1318.6 kJ / 315.1 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 111.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Panettone TM6
10 Std. 30 Min
Mandorle sabbiate
1h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Panettone
6h 30min
Torta marmorizzata al Varoma
2h
Ghirlanda dolce di Natale
4 godz. 30 min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Colomba
9 Std.
La colomba perfetta
7h