Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1700 g di acqua
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 200 g di pomodori datterino a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 823.1 kJ / 196.8 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 2.9 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 497.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia a bastone
5h
Pandoro TM6
15h 15min
Focaccia con le cipolle TM6
3 Std. 30 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Focaccia genovese (TM6)
5h
Focaccia barese TM6
4 godz.
Pinsa romana
5h
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pizza napoletana
9h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h