Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema di mandorle e amaretti
- 50 g di mandorle pelate
- 150 g di amaretti a pezzi
- 40 g di zucchero
- 250 g di ricotta vaccina fresca, scolata dal siero
- 30 g di latte
- 1 uovo
Sbriciolata
- 300 g di farina tipo 00
- 100 g di zucchero
- 150 g di burro freddo a pezzi
- 1 uovo
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2228.5 kJ / 532.6 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 173.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta della nonna (TM6)
1u. 30min
Sbriciolata alla ricotta e cioccolato (senza glutine)
1u.
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 Min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1u.
Sbriciolata ai mirtilli
1u.
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45min
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1u.
Sbriciolata di farro e nocciole ai frutti di bosco
45min
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1h 10 min
Mini sbriciolate con crema gianduia
1u.
Torta amaretti e mela
2u.
Sbriciolata con crema di pistacchi
1u. 30min