Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g floury potatoes, peeled and cut intopiecesthat fit through feeder tube (see Tips)
- 100 g onion, cut into halves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (optional)
- 70 g plain flour, plus an extra 1-1.5 tbsp if needed
- 2 eggs
- 1 - 1 ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 2 tbsp vegetable oil, to shallow fry, plus extra as needed
- icing sugar, to sprinkle
- sour cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 634.7 mg
Alternatieve recepten
Soba noodles
1h
Classic Polish 'tort'
2h 25min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Emu Stew (Mark Olive)
25 min
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
2 Std. 15 Min
Herb and garlic dip
10min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 Std. 40 Min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1h 30min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
French onion dip
45min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min