Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Butter
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Koriander, gemahlen
- 300 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (2-3 cm)
- 350 g Paprika, gemischt, in Stücken (2-3 cm)
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 60 g Saure Sahne
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1080 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 343 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Würzig-schneller Reiseintopf
35min
Eintopf von Wintergemüsen
1u.
Vegetarisches Chili
3h 30min
Dinkel-Vollkornspaghetti mit Linsen-Möhren-Sauce
45 Min
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35min
Vegane Pasta mit Gemüse und Tomaten-Walnuss-Pesto
40min
Vegetarische Suppe mit Omelettestreifen
45 Min
Veganes Paprika-Gulasch
45 Min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 Min
Kartoffel-Curry
30 Min
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 Min
Curry-Kartoffel-Suppe
35min