![Würzig-schneller Reiseintopf Würzig-schneller Reiseintopf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4ad1ad962ddb052701176927a0544ec7/Derivates/28c4caeddc2e70fa7c38b5106106d59d3f502361.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Reis, parboiled (siehe Tipp)
- 100 g Zucchini, in Würfeln (3 cm)
- 80 g Möhre, in Würfeln (2 cm)
- 80 g rote Spitzpaprika, in Streifen (1 cm)
- 50 g Mais, aus der Dose, abgetropft
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) (vegan) - 750 g Wasser
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 2 TL Oregano
- 2 TL Thymian
- 1 ½ TL Paprika edelsüß
- 1 TL Koriander
- 1 - 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Erbsen, TK
- 1 ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- frische Kräuter, gemischt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1597 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1209 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 min
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Tex-Mex-Nudeln
30 min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45min
Cheese-Makkaroni
30 min
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25 min
Reisnudeltopf mit Kürbis und Paprika
25 min
Reis-Pot mit Hähnchen
40 min
Überbackenes Risotto
50min
Schneller One-Pot-Tomaten-Reis
1h 5min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30 min
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45min