Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 400 g Risoni-Nudeln (siehe Tipp)
- 200 - 250 g Frischkäse
- 200 g Sahne
- 200 g Blattspinat, TK, portionierbar, aufgetaut
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 1 - 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3399 kJ / 812 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1970 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheese-Makkaroni
30 min
Omelette-Burger
40min
Lachs mit Pestokruste und Gemüsereis
40min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 min
Reis-Pot mit Hähnchen
40min
One Pot Pasta mit Schinken-Zitronen-Sauce
25 min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30 min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 min
Kartoffel-Spinat-Gratin
1h 30min
Blitz-Gnocchi mit Frischkäsesauce
30 min
Gnocchi mit Chicken-Alfredo-Sauce
25 min
Paprika-Sahne-Hähnchen mit Penne
30 min