Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, in Stücken
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 50 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Pfeffer
- 800 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1902 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 619 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatensauce Tradizionale mit Fusillotti
2h 15 min
Curry-Gemüse-Maultaschen-Suppe
30 min
Feta-Nudeln
30 min
Gebratene Mie-Nudeln mit Gemüse
30 min
Tex-Mex-Nudeln
30 min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25 min
Schneller One-Pot-Tomaten-Reis
1h 5min
Spaghetti Miracomix
20 min
Gnocchi Caprese
20 min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 min
Auberginen-Paprika-Pasta
30 min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 min