Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 10 g Öl
- 320 g Risottoreis (14-15 Minuten Garzeit)
- 900 g Wasser
- 20 g Balsamico, hell
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Muskat
- 150 g Möhren, in Würfeln (1 cm)
- 150 g Kohlrabi, in Würfeln (1 cm)
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1396 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Grünes Risotto
35min
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50min
Möhrenrisotto mit Bratwurstkugeln
40 min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Curry-Möhren-Risotto
50min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35min
Erbsen-Risotto
50min
Kürbisragout mit Bratwurst
30 min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30 min
G´schwindes Kürbisrisotto
25min
Makkaroni-Butternuss-Käse-Auflauf
1 Std. 15 Min
Kürbis-Kartoffel-Gratin mit Kräuterhalloumi
45 min