Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 rote Paprika, eine geviertelt, eine in Streifen
- 30 g Öl
- 250 g Langkornreis, parboiled
- 70 g Tomatenmark
- 900 g Wasser
- 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Salz
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 Zucchini (ca. 150 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 gelbe Paprika, in Streifen
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 200 g Zuckerschoten, frisch oder TK
- 400 g Feta, in Würfeln (2 cm)
- 1 - 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 - 2 Zweige Thymian
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2862 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Ratatouille
1sa
Veggie Rigatoni al forno
45 Min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1sa
Buntes Gemüse mit Schafskäse und Tomatenreis
40 dk
Gemüse-Nudel-Auflauf
1sa
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35 dk
Vegetarische Lasagne
10 Std.
Ratatouille-Pasta
40 dk
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 dk
Tomatenreis Mexiko
50min
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40 dk
Gefüllte Zucchini mit Tomatenreis
1sa 40 dk