Apparaten en accessoires
Chili-Bohnen-Reis
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Chilischoten, rot, getrocknet1 - 2
-
Olivenöl20 g
-
Wasser350 g
-
Reis, parboiled250 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Tomatenmark30 g
-
Kreuzkümmel (Cumin)1 TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Salz2 TL
-
Oregano1 TL
-
Zimt¼ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Kidneybohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft1 Dose
-
Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft1 Dose
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
1667 kJ /
398 kcal
Vetten
7 g
Vezels
8.8 g
Koolhydraten
67 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chili sin Carne
1u.
Tomaten-Spinat-Nudeln
30min
Griechisches Kartoffelgulasch
45min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Kidneybohnen-Curry
30min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30min
Chili con Couscous
45min
Cremiger Gemüsereis
25min
One-Pot-Paprika-Pasta
1u. 10min
Rote Linsen-Möhren-Sauce
45min
Tomatenreis Mexiko
50min
Veggie Rigatoni al forno
45min