Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Farfalle (z. B. von Barilla)
- 25 g Pinienkerne
- 3 EL Kräuterfrischkäse (z. B. Bresso)
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2149 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 7.7 g
Alternatieve recepten
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35 Min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Rucola-Feta-Risotto
40min
Tortellini-Spinat-Auflauf
1h
Feta-Nudeln
30min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1h
Gnocchi Caprese
20 min
Zucchini-Käse-Lasagne
1h
Möhren-Spinat-Pasta
35 Min
Gnocchi in Spargel-Rahmsauce
50min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 Min