Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 350 g Risottoreis
- 900 g Wasser
- 80 g Weißwein
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 50 g Rucola, in Stücken (2 cm)
- 200 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 80 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2349 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 dk
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 Min
Überbackenes Risotto
50min
Gnocchi Caprese
20 dk
Rucola-Risotto
35 dk
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 Min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 dk
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 dk
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 dk
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 dk
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Risotto mit Zucchini
40 dk