Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Wasser und mehr zum Kochen
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 800 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Öl
- 200 g Sahne
- 20 g Mehl
- 40 g Tomatenmark
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Cherry-Tomaten
-
2
Kugeln Mozzarella (à 125 g), abgetropft
of 2 Pck. Mini-Mozzarella-Kugeln (125 g), abgetropft - 2 EL Basilikumblätter, frisch, grob gehackt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2866 kJ / 685 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 Min
Quesadillas mit gebratenem Gemüse
40min
Rucola-Feta-Risotto
40min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 Min
Tortellini-Bolo
20min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1u.
Caprese Wraps
10min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 Min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25min
Feta-Nudeln
30 Min
Tortellini-Tomatensuppe
45 Min
Veggie Rigatoni al forno
45 Min