Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ TL Salz
- 50 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1200 g Wasser
-
200
g Hirtenkäse, weich
of 200 g Feta, weich - 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 320 g Nudeln (z. B. Penne oder Spaghetti, halbiert)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1591 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 min
Vegetarische Fladenbrotpizza
30 min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 min
Tomatennudeln mit Spinat
35 min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30 min
Tortellini-Bolo
20 min
Pasta für Sportler
30 min
Gnocchi Caprese
20 min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25 min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min
Champignon-Spinat-Nudeln
30 min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 min