Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 250 g Champignons, je nach Größe geviertelt oder geachtelt
- 450 g Wasser
- 100 g Sahne
- 100 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 300 g Penne (z. B. von Barilla)
- 100 g Babyspinat (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2180 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignon-Spinat-Nudeln
30min
Feta-Nudeln
30min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min
Zucchini-Frischkäse-Sauce
30min
Pilzragout mit Spätzle
30min
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30min
Spinat-Rahm-Nudeln (wahlweise mit krossem Speck)
40min
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35min
Tortellini-Champignon-Auflauf
50min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min