One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola

One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola

4.1 3.8K beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
3 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Wasser
    450 g
  • Sahne
    100 g
  • Milch
    100 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Muskat
    2 Prisen
  • Hartweizennudeln (z. B. Penne von Barilla®)
    300 g
  • Babyspinat, frisch
    175 g
  • Gorgonzola in Stücken
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 26 g
Calorieën 3100 kJ / 740 kcal
Vetten 35 g
Vezels 6.4 g
Koolhydraten 75 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...