Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g Garnelen, roh, geschält, frisch
of 300 g Garnelen, roh, geschält, TK, aufgetaut - 1 Knoblauchzehe
- 4 EL Sojasauce
- 2 EL Öl
- ¼ - ½ TL Chiliflocken
- 1 TL Zitronensaft
- 1200 g Wasser
- 200 g Basmati-Reis
-
100
g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (ca. 4 cm)
of 100 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, in Stücken (ca. 4 cm) - 200 g Brokkoliröschen
- 1 rote Paprika, in Streifen (ca. 4 cm x 0,5 cm)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 TL Curry (siehe Tipp)
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 3 Eier
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1631 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1672 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignon-Spinat-Nudeln
30 min
Asia-Nudeln mit Gemüse
25 min
Gemüse-Avocado-Wraps
30 min
Schnelle Tomaten-Lachs-Nudeln
30 min
Curryhähnchen süß-sauer
3h
Lachs mit Gemüse-Käse-Topping und Reis
1h
Lachs-Pasta mit Spitzpaprika
40 Min
Lachs-Krabben-Pasta
35min
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35min
Garnelen-Fajitas mit Joghurt-Guacamole und Sprossen
25 min
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25 min
Auberginen-Paprika-Pasta
30 min