Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Zucchini, in Stücken
- 250 g Aubergine, in Stücken
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 800 g Gnocchi aus dem Kühlregal
- Parmesan, gerieben, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1219 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Spinat-Nudeln
35 Min
Champignon-Spinat-Nudeln
30min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30min
Veggie Rigatoni al forno
45min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45min
Gefüllte Zucchini mit Tomatenreis
1h 40min
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1h
Tomatennudeln mit Spinat
35 Min
Ratatouille-Pasta
40min
Kartoffel-Ratatouille
1h
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1h