Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Kräuterfrischkäse
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 150 g Mais, abgetropft
- 1 gelbe Paprika, in mundgerechten Stücken
- 100 g Champignons, geviertelt
- 500 g Gnocchi aus dem Kühlregal
- 150 g Salami, in dünnen Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2367 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schinken-Spinat-Gnocchi in Rahmsauce
45min
Family-Topf
35min
Spätzletopf
30min
Ofentortellini
45min
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30min
Tortellini-Bolo
20min
Würstchen-Gulasch
35min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30min
Wikinger-Nudel-Topf
35min
Tomatenreis mit gekochtem Schinken
40min
Gemüse-Kroketten-Auflauf mit Fleischbällchen
55 min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1 godz.