Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Wasser
- 200 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 200 g Nudeln (Penne)
- 100 g Blattspinat, TK, portionierbar
-
100
g Frischkäse
of 100 g Schmelzkäse - 100 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Würfeln
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2820 kJ / 674 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schinken-Porree-Sauce
30 Min
Mini-Maultaschen in Pilzrahm
30 Min
Schinken-Käse-Sauce
25min
Tortellini in Schinken-Sahne-Sauce
25min
Tortellini-Bolo
20min
Schinken-Spinat-Gnocchi in Rahmsauce
45 Min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30 Min
Spätzletopf
30 Min
Feta-Nudeln
30 Min
One-Pot-Hähnchen-Pasta
35min
Gnocchi-Auflauf mit Hähnchen und Spinat
1u.
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35min