Veggie Rigatoni al forno

Veggie Rigatoni al forno

4.1 2.4K beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Möhren in Stücken
    180 g
  • Knollensellerie in Stücken
    180 g
  • Öl
    15 g
  • Wasser und mehr zum Kochen
    600 g
  • passierte Tomaten
    500 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Pilze in Scheiben
    100 g
  • rote Linsen, getrocknet
    150 g
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Oregano
    1 TL
  • Basilikum
    1 TL
  • Zucker
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Lorbeerblatt, frisch
    1
    1 Lorbeerblatt, getrocknet
  • Tomatenmark
    70 g
  • Crème fraîche
    100 g
  • Salz zum Kochen
  • Nudeln
    250 g
  • Erbsen, TK
    100 g
  • Käse gerieben (siehe Tipp)
    120 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 21 g
Calorieën 1807 kJ / 432 kcal
Vetten 15 g
Vezels 11.1 g
Koolhydraten 49 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...