Apparaten en accessoires
Vegetarische Lasagne
Voorbereiding. 25min
Totaal 10u.
6 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Suppengrün in Stücken (2 cm)1 Bund
-
Olivenöl40 g
-
Tomatenmark15 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer1 TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Zucker½ TL
-
passierte Tomaten (680 g)1 Flasche
-
Parmesan in Stücken150 g
-
Crème fraîche200 g
-
Schmand200 g
-
Muskat¼ TL
-
Butter weich, zum Einfetten20 g
-
Lasagneplatten (ohne Vorkochen)12
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
15 g
Calorieën
2151 kJ /
514 kcal
Vetten
35 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 1/2018
44 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegane Bolognese
50min
Cremiger Nudelauflauf mit Paradeiser
55min
Chili sin Carne
25u. 20min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1u.
Gemüse-Lasagne
2u.
Vegetarische Linguine Carbonara
30min
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Ratatouille-Lasagne
1u. 30min
Tofu-Bolognese
40min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1u. 30min
Veggie Rigatoni al forno
45min