Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Suppengrün, in Stücken (2 cm)
- 40 g Olivenöl
- 15 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Zucker
- 1 Flasche passierte Tomaten (680 g)
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Crème fraîche
- 200 g Schmand
- ¼ TL Muskat
- 20 g Butter, weich, zum Einfetten
- 12 Lasagneplatten (ohne Vorkochen)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2151 kJ / 514 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Patties
30min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Veggie Rigatoni al forno
45min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1h
Gefüllte Paprika mit Linsenbolognese
1h 10min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1h 30min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1h
Ratatouille-Lasagne
1h 30min
Chili sin Carne
25hod. 20min
Tofu-Bolognese
40 Min
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25min
Vegetarische Linguine Carbonara
30min