Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Möhre, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 40 g Tomatenmark
- 150 g Wasser
- 100 g Rotwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 130 g rote Linsen
- Butter zum Einfetten
- 14 Lasagneplatten
- 200 g Crème fraîche
- 400 g Feta, zerkrümelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2461 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 8.7 g
Alternatieve recepten
Veggie Rigatoni al forno
45min
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30min
Gefüllte Paprika mit Linsenbolognese
1 Std. 10 Min
Grünkern Bolognese
1 Std.
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Grünkernlasagne
1 Std. 20 Min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1 Std.
Chili con Grünkern
50min
Grünkern-Frikadellen
50min
Tofu-Bolognese
40min
Grünkern-Chili-Cheese-Kartoffeln
45min
Vegetarische Lasagne
10h